1946 Ford Super DeLuxe
5-Window Coupe StreetRod

Pris: SOLGT!

Samtlige bilentusiaster har i en eller annen grad, en eller annen gang gjort noe for å sette sitt eget preg på en bil, enten det er noe så klassisk og enkelt som et sett med tøffe felger eller kanskje du tok den lenger med større modifikasjoner på understell og motor?

Bilen vi har fått inn for salg her er et godt eksempel på noe litt ekstra. Utgangspunktet var en klassisk 1946 Ford 5-Window Coupe som har blitt restaurert og modifisert med komplett nytt understell og motor fra langt mer moderne bil. 

Vi er ikke helt sikkre på når dette ble utført, men har fått opplyst at den skjedde i USA før den kom til Norge i 2010.

Jobben virker til å være svært godt gjennomført, og har holdt seg bra uten rust eller annet tull som kommer frem under lakken selv etter 10+ år.

Motor, gir og bakaksel er hentet fra en 1992 Lincoln Mark VII, som innebærer 5.0 V8 med Injection og 160hk koblet til en Ford AOD 3-trinns automat med overdrive.

Forstilling er den klassiske Mustang II, skivebremser rundt hele og to-krets system er med på å fullføre helheten og gir en veldig komfortabel og svært kjørbar bil du kan bruke over alt uten at du blir sliten eller må jobbe for å holde følge med trafikken.

Lakken i kledelig burgunder metallic kommer virkelig godt frem i solskinn, og fremstår jevnt over svært bra med kun mindre bruksmerker.

Støtfangere, lister og krom ser som resten av bilen bra ut, uten stygge bulker og hakk, mens Ford logo i grillen virker til å være fra bilen var ny og har noen “flekker” i kromen.

Interiøret ble betydelig fornyet når bilen ble restaurert, med nyere seter i spesiallaget stoff som har holdt seg bra og er gode å sitte i. 

Tilt-rattstamme gjør at de fleste finner en komfortabel posisjon. Digital instrumentering med analoge visere er av nyere dato med klassisk design og kler dashbordet godt.

Speedometer viser kjørelengde på 9,420miles eller 15,160km som antas å være siden ferdigstillelse.

Moderne Stereo er diskret gjemt i hanskerommet og moderne A/C og varme er under dashbordet, systemet virker til å fungere slik det skal, men vi har ikke fått sjekket kjølefunksjon grunnet kaldt vær.

Alt i alt er dette en klassisk og pen Rod som er veldig kjørbar og gjennomført, ta gjerne kontakt for spørsmål eller avtale om visning, bilen står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering fortløpende.