1956 Rolls Royce Silver Cloud I

Pris: SOLGT!

Rolls Royce har siden oppstarten for 115 år siden og til den dag i dag stått for det fineste innen kjøretøy og luksuriøs transport.


1956 Silver Cloud I overbeviser oss om at det også var tilfellet på midten av 50-tallet, et interiør med dype skinnseter, tykke tepper og enorme mengder lakkert treverk gjør det simpelthen til et vidunderlig sted å være.


Rekkesekseren på 4.9 liter går uten en vibrasjon og har tilstrekkelig med kraft til å flytte den nær to tonn tunge bilen bortover veien med en nydelig komfort.


Denne bilen kom til Norge fra England som et restaureringsobjekt høsten 1986 og gikk igjennom en grundig total-restaurering hvor den sto klar til registrering sensommeren 1991.


Restaureringen er godt dokumentert og grundig utført, så godt som alt virker til å ha fått en gjennomgang, karosseriet ble tatt ned til bart metall, rust sveiset og bilen på nytt lakkert, krom og fornikling ble fornyet, motor og gir overhalt samt interiør trukket opp på nytt, lite tyder på at det ble spart på noe under restaureringen, og bilen tar seg meget godt ut den dag i dag.


Ett års tid etter restaureringen byttet bilen eier og forble i den samme samlingen frem til nå nylig, hvor på den hadde stått stille en del år å trengte en teknisk gjennomgang.

En feil på topplokket ble utbedret, bremser gjennomgått og bilen gitt en generell service med bytte av filter, væsker og annen ferskvare.


Denne staslige skyssen er nå klar for bruk og hyggelige turer i høy klasse. Vi inviterer alle interesserte til å ta kontakt for mer informasjon eller avtale om visning. Bilen står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering.