1957 Chevrolet Nomad

Pris: SOLGT!

Få stasjonsvogner har penere og mer ikonisk design enn 1955-57 Chevrolet Nomad, med Bel Air utstyrsnivå, to dører, fremoverlent B-stolpe og skikkelig “glassveranda” rundt hele bakenden, er det vanskelig å ikke like disse den dag i dag, selv om produksjons-tallet knapt var 6,000 for 1957; det laveste av noen Chevrolet det året. 

Bilen vi har vært så heldig å få inn her ble registrert i Norge tilbake i 1999, og skal etter hva vi har fått fortalt, blitt restaurert og lettere modifisert her til lands omkring samme tid. I dag fremstår den fortsatt som svært pen, men med noen mindre bruksmerker som naturlig er når det har gått noen år siden restaurering. 

Nåværende motor er en ny ZZ4 crate 350 som skal yte omkring 355 hestekrefter og er koblet til en TH700 automat, en kombinasjon som gjør bilen kjørbar og behagelig etter veien samtidig som det er mer enn nok krefter for de fleste når det skulle være ønskelig.

Komplett forstilling er hentet fra 2.generasjon Camaro og gir ettertraktet kombinasjon av skivebremser og servostyring, samt en betydelig mer presis og moderne kjøreopplevelse enn original 1957 Chevrolet. 

Karosseri og lakk virker til å ha blitt godt utført ved restaurering, mens panser har vært lakkert igjen ved en sendere anledning og har en mindre fargeforskjell. Ellers kan vi nevne en mindre skade ved høyre hjulbue bak samt noen mindre steinsprut i front. 

Alt av krom og listverk ser ut til å ha vært byttet ved restaurering og fremstår fortsatt i nær nystand. 

Interiøret er imponerende pent og i stor grad beholdt i original utførelse med unntak av en nyere radio og ekstra målere for oljetrykk, vann-temperatur etc.

Bilen kjører imponerende godt og holder høy standard hele veien. 
Ta gjerne kontakt for spørsmål eller avtale visning, den står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering fortløpende.