1959 Ford Custom Ranchero

Pris: 219,000,-

Tøff Custom utgave av første generasjon Ranchero.
Denne bilen kom til Norge fra USA tilbake i 2007 og har vært med nåværende eier siden 2009. I de senere år har den gjennomgått en restaurering med enklere modifikasjoner og spesiell lakkering.

Motoren er en Ford 302 hentet fra Mustang som i forbindelse med restaureringen ble overhalt før montering sammen med en velfungerende 3-trinns automat.

Bremser, styring og understell er standard 1959 Ford, mens alt av slitedeler som bremsetrommler, bånd, pumper, foringer, kuler og ledd ble montert nytt under restaurering slik at bilen oppleves presis og tight for en bil fra denne perioden. 17″ felger kler bilen godt og er med på et helhetlig inntrykk.

Interiøret er frisket opp med nytt teppe, lakkering av dashbord og nye tettninslister til vinduer og dører. Mindre ratt med krommet senter og glittrende ring er montert, mens originalt ratt lakkert i sølv og lilla lik bilen følger med. Sofa-sete med matchende teppe er komfortabelt, mens trekket under bærer preg av å være av eldre årgang. 

Lakk jobben er utført over en periode på flere år fra 2016 til 2019 og gir bilen er unikt særpreg. Pin-Striping utført i Norge av Richie (http://pinstriping.no/) med inspirasjoner fra 50-tallet utført i 80-tallets farger. 

Alt i alt er dette en unik og morsom pickup du ikke vil finne maken til, og i god stand, ta gjerne kontakt for spørsmål eller avtale om visning, bilen står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering fortløpende.