1967 Cadillac DeVille Convertible

Pris: SOLGT!

60-tallets Cadillac er kjent for store og enormt komfortable luksusbiler med mer krom enn gjennomsnittet. Denne 1967 modellen er intet unntak.

Bilen kom til Norge som relativt “fersk” veteran i 1999 og har vært hos nåværende eier siden 2011, sykdom fører til at den selges og forhåpentligvis en ny eier kan nyte behagelige dager med vind i håret flytende bortover veien slik bare en Cadillac kan.

Bilen er i jevnt over god teknisk stand, med en del positive forbedringer i senere tid, med bytte av eksos og diverse understellsdeler etc.

Taket er helt og fint uten rifter eller lignende, mens høyre-bakvindu ikke går ned uten at vi har forsket på hvorfor. Ellers kjører bilen slik den skal og alt av lys etc. virker.

Lakken kunne absolutt vært bedre, men gir et greit inntrykk. Det lille som var av rust i gulvet ble utbedret vinteren 2017, og i dag er det kun noen mindre bobler nederst på høyre-framskjerm og dør som utpeker seg.

Interiøret har på uvisst tidspunkt blitt trukket opp i original utførelse og ser meget pent ut. AirCondition er koblet vekk, mens varme fungerer. El-seter er operativt slik at alle kan finne en trivelig cruise-posisjon.