1967 Chevrolet Camaro RS
327/275HP Convertible

Pris: SOLGT!

Søt, anonym og undermotorisert er ikke ord du bruker for å beskrive muskelbilen Chevrolet Camaro.
Ny for modell-året 1967, Camaro ble laget som et svar til Ford Mustang, som 3 år tidligere oppnådde beste salgstall for en ny modell noen sinne.
Og med mer enn 285,000 biler solgt i 1967 har vi vanskelig for å tro at Camaro skuffet Chevrolet ledelsen på noe som helst nivå. 

Bilen vi har her ble solgt ny til Judith Simpson fra Denver Colorado 22. Mai 1967, levert i Marina blue, med matchende interiør, bøtteseter og den tøffe Z22 Rally Sport pakken som gav skjulte lykter, frekk sort stripe i front og 15″ felger med bred kant. Judith passet på å få med seg en V8 i denne tøffe bilen, og automatgir var jo behagelig, Denver hadde allerede passert 500,000 innbyggere og rushtrafikken kunne fort sette venstrebenet på prøve. 

Bortsett fra at den holdt seg i Denver området, har ikke mye informasjon om bilen fra Judith kjøpte den i 1967 til den ankom Norge sensommeren 2008. 
Dagens eier kjøpte bilen kort tid etter den kom til landet og har de siste 10 årene oppgradert og vedlikeholdt bilen jevnlig. Alle kvitteringer på arbeid utført i Norge er med, det samme er Protecto-plate, instruksjonsbøker og originalt servicehefte.


I dag fremstår bilen i svært god stand både teknisk og kosmetisk, motor og gir er fortsatt matching numbers og fungerer ypperlig.
Lakk-jobben ble utført i USA på uvisst tidspunkt før bilen kom til Norge, og fremstår veldig bra uten store mengder sparkel, dårlig maskering og annet slurv. Rust og bulker er ikke et tema, og det ser heller ikke ut til at bilen har vært i noen større ulykke gjennom historien.


Bilen er oppe å går på vedlikehold, og EU-godkjenning blir utført før levering med tanke på at kjøper skal kunne bruke bilen mest mulig bekymringsfritt gjennom sommeren. 
Alt i alt er dette et meget bra eksemplar av en ikonisk muskelbil klar for mange trivelig mil i sommersola.