1969 Fiat 500L “Lusso”

Pris: SOLGT!

En herlig enkel og kjempekoselig gammelbil med et design det er umulig å hate.
“Nye” Fiat 500 ble lansert i 1957 tenkt som en konkurrent i billigbil markedet blant de tyske Volkswagen bobler, franske Renault 4CV og Citroen 2CV

Betydelig mindre var den selv om få i historien har beskyldt konkurrentene for å være store, Designen har for lengst blitt ikonisk å regne og utgangspunkt for retro-modellen lansert i 2007 for 50års jubileet til originalen.

Bilen eller bilene vi har fått inn her kommer rett fra total-restaurering i Palermo syd i Italia, de er restaurert av et profesjonelt firma, og i tilnærmet ny-stand.

Så godt som alt er overhalt eller byttet, overhalt motor og gir, alle slitedeler i understell slik som foringer, fjærer støtdempere og bremser er nytt.

Det lille som var av rust ble pent utbedret og lakken jobben holder svært høy kvalitet over som under. Interiør er selvfølgelig også nytt og overraskende romslig selv for de over 1.80m. 


Bilene er enormt morsomme å kjøre og på ingen måte skremmende eller ukomfortable, men heller overraskende stødige etter veien alder og størrelse tatt i betraktning. Toppfarten er omkring 85-90km/t så du følger normal trafikk uten problemer.


Eksemplaret vårt er en så kalt 500L eller “Lusso,” luksus om du vil, med mer moderne sort dashbord, bensinmåler og radialdekk som skilte den fra 500F som var en billigere standard utgave.

Bilen gikk rett igjennom teknisk kontroll hos vegvesenet og er klar for registrering umiddelbart, vi har tilgang til Autoreg, og kan registrere bilen over nett. Ny eier vil få mulighet til å velge eget registreringsnummer om ønskelig. 


Prisen på 160,000,- er ferdig registrert med alle avgifter inkludert. Som importbil vil de bli solgt med Mva. spesifisert i fakturaen for firmaer som måtte gå med tanker om å bruke bilen til reklame eller annen profilering.