1974 Cadillac Fleetwood Eldorado Convertible

Pris: SOLGT!

Når Cadillac kom med ny Eldorado i 1971 gikk den inn i historien som verdens tyngste framhjulstrekker, med den største motoren noen gang satt i en personbil. I 1973 kom en facelift og bilen fortsatte som et ikon for luksus og komfort.

Eksemplaret vi har fått inn her kom uvanlig nok til Norge før den var blitt veteran tilbake i 1995. Bilen virker til å ha fått godt stell gjennom livet, og fremstår i jevnt over svært god stand.

Telleverket viser troverdige 124,925miles eller 201,000km, mens motor og gir oppfører seg slik det skal og bilen er god å kjøre, uten ulyder eller skrangling.

Vi finner ikke rust og mens lakk, listverk og krom fremstår svært bra er det et område på høyrebakskjerm hvor lakkering av hva som ligner på en gammel skade kunne vært penere.

Continental-kitet, med utvendig reservehjul er morsomt ekstrautstyr, som lett kan fjernes om ønskelig. 

Interiøret i rødt skinn, med matchende tepper fremstår riktig så helt og pent uten nevneverdige skader eller slitasje.

Det elektriske taket går som det skal, det samme kan sies om vinduer og annet elektrisk ekstrautstyr, med unntak av AC som er komplett, men tom for gass. Nåværende eier har kjøpt inn glassfiberlokk eller Parade-boot i bilens farge for å legge over taket når det er nede.

Bilen oppleves som svært god å kjøre, til tross for sin størrelse er den oversiktlig fra fører plass og lett manøvrert, ujevnheter i veien merkes ikke og setene er behagelig selv på lengre turer. Motoren på 8.2 liter går stille og behagelig med krefter i massevis.

Alt i alt er dette et riktig så bra eksemplar som står utstilt hos oss i Ørje klar for ny eier, ikke vær redd for å ta kontakt om det skulle være noe vi kan hjelpe med eller for avtale om visning.