1978 Lincoln Continental MkV

Gold/Cream Luxury Group

Pris: SOLGT!

Året er 1978 Jimmy Carter er president, Grease går på kino og sangen “You’re the One That I Want” plaserer seg på alle verdens hit lister.
Den sportslige Porsche 928 går inn som årets bil foran luksus bilen BMW 7-Serie i Europa, mens det på andre siden av Atlanterhavet fortsatt er stort og tungt med mye volum som gjelder for de med over gjennomsnittlig bankkonto. 

Bilen vi har fått inn her, og som du ser på bildene er en nydelig Lincoln Continental MkV fra nettopp året 1978 i Gold/Cream Luxury Group.

Den kom til Norge fra Texas som “fersk” veteran tilbake i 2008 og er i særdeles god stand.
Lakken virker til å være original og vi kan ikke se spor etter kollisjon eller bytte av paneler, men noen mindre bruksmerker er det naturlig å finne.

Fabrikkens stempler brukt under kvalitetssjekk er fortsatt å finne på innerskjermer, i bagasjerom osv. mens rust er et fremmedord.

Telleverket viser 81,548miles eller 131,238km som absolutt virker til å være korrekt utifra bilens tilstand.

Motor og gir fungerer som det skal uten problemer eller lekkasjer, AC er tom for gass, mens vi kan nevne eksosanlegg, bremser, batteri og understellsbehandling som påkost fra nyere tid. 

Interiøret i skinn og vinyl ser svært pent ut uten større skader eller mangler, men kun med mindre bruksmerker fra tidensløp.

Disse bilene kunne bestilles med mye forskjellig utstyr, eller man kunne velge blant fem forskjellige Luxury Groups hvor det meste var inkludert og også farger var valgt på forhånd som designerenes favoritter.

Denne bilen fikk Luxury Group Gold/Cream hvor lakk, listverk, tak og interiør fikk matchende lyse-farger og bilen er spekket med utstyr hvor kun takluke mangler for en komplett liste.

Av den enorme utstyrslisten er det kun AC og kjørecomputer som ikke fungerer, mens Cartier klokken, cruise-control og alt elektriske virker til å fungere slik det skal.