1982 Chrysler Cordoba

Pris: SOLGT!

Tro det eller ei, en bil på 10 kvadratmeter slik som denne Chrysleren gikk inn i kategorien mid-size i USA tilbake på tidlig 80-tall.
Pent omtalt som en personal-luxury-car, Cordoba var ansett som en svært komfortabel og kapabel bil i konkurranse med samtidens Buick Riviera og Ford Thunderbird.

Bilen vår kom til Norge tilbake i 2015 og har kun rullet 21,700miles (35,000km) siden den ble rullet ut av fabrikken i Canada 1982.
Den fremstår i svært hel og pen original stand, med unntak av nye dekk og felger montert etter at bilen kom til Norge, de originale følger selvfølgelig med. 
Interiøret i sølvfarget skinn fremstår nær ny stand og gir en kjempekoselig opplevelse.

Motoren er en 318cid V8 på like over 130hk og nærmere 300nm koblet mot en torqueflite automatkasse. Bilen er svært god å kjøre og selv om det ikke er tatt ut mye effekt av motoren oppleves den på ingen måte som undermotorisert, men en behagelig cruiser.

Lakken er svært pen rundt hele, vi kan ikke garantere for at den aldri har blitt pyntet på, men finner heller ingen tydelige tegn på omlakering.
Oss bekjent fungerer alt utstyr slik som AC og cruise-controll, klokke osv. batteriet er nytt denne uken, og bilen er EU-godkjent frem til september 2022.

[wpforms id="3060" title="false" description="false"]