1985 Porsche 944

Pris: SOLGT!

Porsche 944 har for lengst gått over i rekken som klassiker, og i de senere år fått fortjent anerkjennelse for sine gode underholdende kjøreegenskaper og solide kvalitet.

Ulikt sin bror og forgjenger 924 har denne en fullverdig Porsche motor i aluminium på 2.5 liter og 163hk. Girkassen er montert bak for korrekt 50/50 vektfordeling, mens understellet som tidligere nevnt er veldig kapabelt og byr på underholdende selvtillit og kommunikasjon flere moderne biler mangler.

Eksemplaret vi nå har fått inn for salg er fra siste halvdel av 1985 og har dermed fått med seg den første faceliften fra det året, med forbedret bunnpanne, bære-armer og girkasse, samt oppdatert interiør og større bensintank for å nevne noe. 

Bilen kom hit til Norge fra Sverige og ble etter teknisk gjennomgang registrert våren 2018. Vi har ikke mye dokumentasjon eller historikk, men ut i fra tilstand og kjøreopplevelse har vi grunn til å tro at kilometerstand på like over 142,000km stemmer.

Bilen bærer preg av lite bruk og godt vedlikehold, teknisk er alt oppe å går, og bilen oppleves imponerende tight og presis.

Den har for en tid tilbake fått en runde ny lakk i original rødfarge, jobben er svært pent gjort og holder seg godt med kun noen mindre bruksmerker som normalt er på eldre bruktbil, uten at dette er til stor sjenanse.

Gode dekk på nyere 17″ Porsche felger kler bilen godt og er med på et bra helhetsinntrykk.
Bilen står utstilt hos oss i Ørje, og er klar for levering fortløpende, ta kontakt for mer info eller avtale om visning.