1987 Chevrolet G20 Starcraft Bobil

Pris: SOLGT!

Vi har akkurat fått inn denne morsomme bobilen i innbytte og det er snakk om en 1987 Chevrolet G20 bygget av ikke ukjente Starcraft til bobil før levering til den heldige første eier i Trondheims området.

Bilen er som alle Chevrolet Vaner fra denne epoken svært gode å kjøre og med kanskje bilhistoriens mest komfortable seter.

Vårt eksemplar har kun 111,300km på telleverket og fremstår i meget bra stand. Den gikk nylig gjennom EU-Kontroll helt uten problem og rust har vi ikke funnet.

Lakken er jevnt over bra, men med noen bruksmerker og ujevnheter som vises på bildene uten at det er til stor sjenanse.

Motor og gir oppfører seg eksemplarisk og understellet oppleves tight og fint uten ulyder.
Innvendig har vi inntrykk av at en tidligere eier har flyttet litt om på innredning for mer bagasjeplass, men kun en seng.

Vi kan om ønskelig være behjelpelig med å få den tilbake til opprinnelig løsning med to sengeplasser.

Det er mulighet for uttrekkbar barneseng eller lagring av bagasje over førerplass, og med høyt tak kan jeg på 180cm stå oppreist innvendig.

Alt av ekstrautstyr virker til å fungere slik det skal, det være seg kjøleskap, vask, kokeapparat og propanvarme med termostat.

Bilen er registrert for 4 og kjøres på vanlig bilførerkort, veteranstatus gjør den billig å eie med svært lav årsavgift og forsikring.

Disse er kjent for svært god holdbarhet, med enkelt vedlikehold og billige deler. Sommerdekk på Alu-felg virker gode, mens vinterdekk på originale stålfelger har bra med mønster er de omtrent like gamle som bilen og er klare for utskiftning for den som måtte ønske å bruke den vinterstid.