1988 Chevrolet C1500 Cheyenne

Pris: 120,000,-

Klassisk robust arbeidsbil i svært god stand.
Ulik svært mange av disse har dette eksemplaret gått hele sitt liv i Norge, nærmere bestemt på en gård i Aremark sør-øst i Østfold. Eier har vært svært fornøyd med bilen gjennom alle år, men velger å selge etter at yngre generasjoner har tatt over gårdsdriften og behovet for varebil har blitt mindre. 

Bilen det er snakk om er en 1988 Chevrolet C1500 Cheyenne Longbed med 4.3 liter V6 på 160hk, automatgir og bakhjulstrekk. Dette er første året for dette karosseriet og enkleste utstyrsnivå med FM-Radio, tilt-ratt og automatgir som ekstrautstyr.

Ellers er den sparsommelig utstyrt med stoffseter og sveivevinduer, uten at vi føler det som noen ulempe i en veteranbil.

Som bildene viser er bilen i svært så god stand, det lille som har vært av rust er gjennom tiden blitt utbedret profesjonelt og eier har vært jevnlig med oljebehandling.

Vi er blitt fortalt at bilen gjennom hele sitt liv har blitt parkert innendørs hver kveld, mens vedlikehold utover oljeskift er utført på et lokalt verksted.

Som naturlig er på bruksbiler som dette er den ikke fri for små riper og andre mindre bruksmerker, men ulikt mange er det ingen større bulker, ei heller rust å snakke om.

Interiøret er som bilen ellers, jevnt over veldig pent med unntak av et mindre hull på siden av sitteputa til førerplassen. Ellers fungerer alt som det skal, det være seg motor og gir så vel som varmeapparat, lys, instrumenter og radio.

Er du på jakt etter en hel og fin veteranbil som også er praktisk må dette kunne sies å være et godt alternativ, det er langt mellom slike i så god stand.

.