1988 Mercedes-Benz 230CE

Pris: SOLGT!

Helt og pent eksemplar av en koselig bruksveteran, Mercedes sin 124-serie har for alvor begynt å ta steget over i klassiker rekkene når det nå er 35 år siden de første eksemplarene begynte å rulle ut på veiene.

Bygget i mer enn 2,5 millioner eksemplarer og tilbudt i et karosseri for en hver smak, enten du ville ha limousine, sedan, stasjonsvogn, cabriolet eller coupe var den en E-klasse for deg.

Denne bilen var ny i Tyskland tilbake i 1988 og kom til Norge i 2001. Etter hva vi har fått opplyst ble den importert av en eldre Mercedes mekaniker som eide den frem til 2012 hvorpå en slektning tok over bilen og brukte den sommerstid frem til vi kjøpte den nå i høst.

Vi har siden gitt den en teknisk gjennomgang og service samt grundig vask og polering. 

Bilen fremstår som svært bra både mekanisk og kosmetisk, motor og gir fungerer slik det skal uten ulyder eller annet tull.

Det samme kan sies om understellet som gir en god balanse mellom komfort og sportslighet slik man forventer av en bil som denne. 

Bilen har for en god tid tilbake fått påmontert panser og lykter fra en nyere facelift utgave, samt fått en ny runde med lakk i originalfargen. Jobben er jevnt over pent gjort, men noe klarlakk har begynt å slippe helt inntil ene lista på taket, uten at dette er til stor sjenanse.

Karosseriet ellers er svært bra for rust og vi finner ingen tegn på tidligere skade.
Interiøret er helt og pent, uten større hull eller andre skader utover slitehullet på sidestøtten til førerstol som så mange andre av disse bilene også har.

Bilen står klar for ny eier hos oss i Ørje, ta gjerne kontakt for mer info eller avtale om visning.