1989 BMW 320i Convertible

Pris: SOLGT!

BMW 3-Serie av generasjonen vi har her kjent som E30 har for lengst flydd inn i rekkene over herlige kjøretøy med klassiker status.
I cabriolet utførelsen med M-Tech1 styling, sportsstoler i skinn, og manuelt gir savner vi lite, om noe i det hele tatt. 

Denne bilen har de siste 23 år hatt en eier, og fremstår i virkelig imponerende god stand. Alt av vedlikehold og reparasjoner har blitt utført på spesialist verksted i Oslo, med kun originale BMW deler og før noe går i stykker. Samtlige kvitteringer ligger i en perm i kronologisk rekkefølge og bygger oppunder dens enormt pene tilstand og jobben for å holde den slik.

Opprinnelig solgt ny i Tyskland, før den ble importert til Norge sensommeren 1996 og solgt til dagens eier høsten året etter.
Aldri vinterkjørt og alltid lagret innendørs.

Teknisk fungerer bilen helt upåklagelig, det være seg støtdempere, fjører og foringer i understell, eller motor/gir og annet ekstrautstyr, kilometerstand merkes absolutt ikke, og bilen oppleves meget tight og presis etter veien.

Videre kan det nevnes at stereoanlegg har blitt meget betydelig oppgradert av profesjonelt firma, og låter veldig rent og pent uten at store synlige inngrep er gjort på dørtrekk etc.

Kosmetisk er bilen gjennomgående veldig pen, med kun få stensprut å trekke for om man er av den virkelig kresne sorten. Ingen parkeringsbulker eller riper, og rust har vi ikke klart å finne noe sted. 

Stoff-taket ble sist byttet tilbake i 2012 og fremstår fremdeles helt og pent. Dette tas enkelt opp og ned manuelt og er slik sett veldig driftsikkert sammenlignet med den elektriske løsningen noen av disse bilene ble levert med.

17″ BBS felger kler bilen godt og Toyo dekk med 2015 datomerking har godt med mønster. 

Av vedlikehold utført det siste året kan vi nevne oljer og filter, nytt batteri, nye bremser rundt hele, samt detaljer som blinklysglass, beltespenner og gassdemper til cablokk og bakluke. 

Er du på jakt etter en herlig bruksveteran og er blant de kresne på tilstand mener vi denne er verdt å vurdere, BMW’s klassiske rekkesekser byr på jevn gange og herlig lyd mens kjøreegenskaper og komfort er oppe blant de beste. 

Bilen står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering til ny eier fortløpende. Ta gjerne kontakt for spørsmål eller avtale om visning.