1997 Chevrolet Corvette Coupe

Pris: SOLGT!

Uka før jul var vi over i USA på jakt etter C5 Corvette og endte opp med dette nydelig i eksemplaret i den kledelige fargen Sebring Silver Metallic

Bilen startet livet i Florida høsten 1997 før den ti år senere jobbet seg opp til New-England hvor vi kjøpte den nå i desember. Siden har den både ankommet Norge og bestått eksamen hos Vegvesenet med beste mulige karakter; “Godkjent og klar for registrering.”

Kilometerstand på knappe 109,000 siden ny virker til å stemme, både med bilens tilstand og CarFax. Den fremstår i jevnt over svært god stand med kun ytterst få naturlige bruksmerker å pirke på for den kresne.

Vi var opptatt av å finne en bil som i tillegg til å være så hel og pen som mulig ikke var helt ribbet for ekstra-utstyr. Denne bilen har moderne komfort med to-sone automatisk klima, el.seter med memory som automatisk stiller seg etter hvilken nøkkel du bruker, samt avtagbart glasstak og det “store” Bose stereo-anlegget.

I tillegg har den det noe sjeldne understellet med internkode F45 hvor støtdempere, komfort og kjøre-egenskaper kan justeres med en bryter i midtkonsollen fra “Tour” hvor den er imponerende komfortabel og mykt satt opp, over til “Sport” hvor ting stiver opp litt ekstra for svingete veier, og til  “Performance” hvor den virkelig ligger tett til underlaget og samtlige ujevnheter blir kommunisert tilbake til fører når de siste sekundene på rundetiden skal hentes.

Vi har kjørt flere biler med lignende systemer, men svært få fungerer så godt som dette. Kombinert med 6-trinns manuelt gir og bagasjeplassen til Coupe er dette en virkelig herlig all-round entusiastbil som kan brukes til alt fra “inspirert-kjøring” en søndag morgen, ferietur med taket av, eller henting av dagligvarer på Rema 1000.

Bilen står hos i Ørje og er klar for levering fortløpende for det som blir første eier i Norge.

Om denne ikke er nøyaktig slik du ønsker deg har vi flere Corvette både inne på gulvet og “på vei over,” hør fra deg så finner en bil som passer deg. 🙂