1999 Chevrolet Corvette Convertible

LS1 350HK Manuell
Pris: 235,000,-

I sommer var vi over i USA på handletur og fant et par fine biler, inkludert denne råtøffe C5 Corvetten i trippel-sort med Z51 Performance pakke og manuelt gir.

Nå har den endelig kommet til Norge, er godkjent hos biltilsynet og klar for registrering på det som blir første eier i Norge. 

Vi jobbet for å finne så fine C5er som mulig og er svært tilfreds med de to vi fant,
Dette eksemplaret har en kilometerstand på 77,383km som kan dokumenteres med kvitteringer på vedlikehold og Carfax.

Vi kjøpte bilen privat av 2. eier som hadde hatt den siden 2001. Den har aldri vært vinterkjørt og alltid blitt parkert i garasje, mens vedlikehold har blitt jevnlig fulgt opp etter behov. Ingen modifikasjoner er utført og bilen fremstår i svært god stand.

Noen mindre bruksmerker som steinsprut vil være uungåelig på en hver bruktbil, men vi finner ingen spor av tidligere lakkjobb eller ulykker.

Bilen er godt utstyrt med sportsstoler med memory, skinnkledd ratt, magnesium felger, og klima-anlegg for å nevne noe.

Den er levert med Z51 Performance pakke som bøy på stivere fjærer og dempere samt tykkere stabilisator stag for sportsligere kjøre-egenskaper.

Disse bilene ligger enormt godt på veien, og byr på et imponerende kompromiss mellom kjøreglede og komfort.

Ulik en del eldre sportsbiler kan disse utmerket godt brukes til rolig cruising eller langtur uten at man blir utslitt eller ruinert på bensinforbruk, samtidig som det er krefter og feste i massevis om man ønsker det.