2000 Mercedes-Benz 240 Elegance

Pris: SOLGT!

Det er ikke ofte vi tar inn mer “moderne” bruksbiler for salg, men når eier kom med dette eksemplaret følte vi den var verdt et unntak ene og alene med grunn i tilstand og historikk.
Bilen ble solgt ny i Askim hos daværende Follo bil og har vært med dagens eier siden 2007.

Vi har sjelden sett noen bil som er så godt fulgt opp, her er alle kvitteringer på vedlikehold beholdt, det være seg et bytte av lyspære eller større reparasjoner. Samtlige servicer er fulgt opp på autoriserte verksteder og tatt før tiden, med alle stor-servicer tatt hos Mercedes merkeverksted i Tyskland og kilometerstand i skrivende stund er på 255,996km

Selv etter snart 20 år fremstår den i svært god stand, med kun mindre bruksmerker i form av enkelte steinsprut i front og en parkeringsbulk bak på førersiden. 

Interiøret er svært pent hele veien og teknisk fungerer absolutt alt helt upåklagelig. Bilen er imponerende komfortabel og retningsstabil og går uten en vibrasjon eller ulyd uansett hastighet eller underlag. Eier rapporterer om en motor uten oljeforbruk og girkassen oppfører seg eksemplarisk.

Denne generasjon E-klasse er kjent for rustplager, og heller ikke denne har gått helt fri, det som ikke ble dekket på Mercedes-garanti ble tatt hos et lokalt lakkverksted tilbake i 2013. I dag fremstår den enormt bra og det eneste stedet vi finner rust er i lakken på hjulbue høyre fram, mens gulv, kanaler og dører er fritt.

Er du på jakt etter en trivelig bruksbil med komfort svært få nybiler kan slå, eller ønsker en praktisk kosebil for helger og lengre turer skal du lete lenge etter et bedre eksemplar, denne står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering fortløpende.

Ta kontakt for spørsmål eller avtale om visning eller en hyggelig Mercedes prat.