2004 Dodge Ram SRT-10

Pris: SOLGT!

Dodge Ram SRT-10 er en like absurd bil i dag som når den kom på markedet for snart 15 år siden.
Ved å hente motor og gir ut av superbilen Viper og sette det inn i en alminnelig pickup oppnådde man ikke bare verdensrekord i toppfart for pickup, men også en bil som oppfører seg ulikt noe annet vi har kjørt.

Du sitter høyt og oversiktlig i gode seter mens rumlingen fra 8.3 liter V10 og en girspak på nær en halv meter hinter om at dette er noe ekstra.

0-100km/t gjøres unna på like under 5 sekunder og det føles brutalt ut. Spesielt når man fortsatt sitter komfortabelt i en amerikansk pickup. Legg 6. gir og sett på cruise-controllen og du har en rolig og behagelig cruiser på motorveien i samme pakke.

Eksemplaret vi har her er en norsk solgt varebil under 3.5t lav kilometer og god historikk. Kort fortalt, den fremstår som ny.

Utover planlokk i glassfiber som lett kan fjernes er det ingen modifikasjoner, kilometerstand på like over 43,000miles garanteres og vedlikehold er fulgt punktlig. At den aldri har vært vinterkjørt kommer nok heller ikke som noen overraskelse.

Bilen står klar for ny eier hos oss i Ørje, ring gjerne for mer informasjon eller avtale om visning. Den er klar for umiddelbar levering om ønskelig.

Vi legger forøvrig med link til hyggelig gjensyn med Autofil og Tommy Rustad i Ram SRT-10 på Arctic Raceway
https://www.youtube.com/watch?v=GjgBdWZ587c