2004 MG ZT 1.8t

Pris SOLGT!

Ikke alle sportslige og luksuriøse sedaner må hete BMW eller Audi, og ikke alle MG må være cabriolet.
Bilen vi har fått inn her er et herlig eksempel på nettopp det, retro design, gode kjøreegenskaper og imponerende interiørkvalitet. 

MG ZT var en mer sportslig vri på noe mer vanlige Rover 75, og i Norge en litt glemt konkurrent til tidligere nevnte tyskere, som i dag gjør den til et herlig alternativ som kul bruksbil eller kommende klassiker. 

Ekstra moro er det når eksemplaret vi har fått inn her må kunne sies å være i så nær nystand en 16 år gammel bruktbil får blitt. Solgt ny hos Bilpaviljongen utenfor Stavanger tilbake i 2004 og forsiktig brukt av tre eiere før den nå har havnet hos oss for salg. 

Servicer er godt fulgt opp hos samme forhandler som solgte den ny frem til 2012, og på Mekonomen-verkstedet til dagens eier fra 2014 og fremover.
1.8 liters turbo-motoren som sitter i bilen er kjent for topplokksproblemer, og ble byttet av Bilpaviljongen på garanti tilbake i 2012 ved 77,000km med en fabrikksny hvor problemene skal være løst.

Interiøret og sportssetene i sort skinn med grå alcantara byr på god sidestøtte og føles eksklusivt, de har holdt seg bra, men som vanlig er på slike brede puter finner vi noe slitasje på sidestøtten til førerstolen uten at det skjemmer stort. 

Motor, gir og understell oppfører seg eksemplarisk, uten ulyder eller annet tull. Bilen er oppe på alle servicer og klar til bruk.


Er du på utkikk etter mye morsom bil for pengene og noe ikke alle andre har vil vi si dette er et godt alternativ, enten du ønsker å bruke den til hverdags eller bare koseturer på sommeren slik sist eier har gjort.