2008 Audi A6 Avant 2.0Tdi

Pris: SOLGT!

Trygg og solid bil med godt utseende og rikelig plass, tysk komfort og herlige kjøreegenskaper. Vi har akkurat fått inn et pent og ryddig eksemplar av en Audi A6 Avant med den gode 2 liter diesel motoren på 140hk og automatgir i kombinasjon med en høvelig mengde ekstrautstyr og kledelige farger.

Interiøret i alcantara og lyst skinn ser svært så pent ut og gir en nydelig komfort, mens bagasjerommet ser nær ubrukt ut takket være forsiktige eiere og gummimatte siden bilen var ny. Baksetene har god plass for den som ønsker det, og er selvfølgelig med ISO-Fix som gjør den til en trygg og god familiebil. 

Det er nylig utført stor-service med preventive reparasjoner og bytte av turbo, oljepumpe, vannpumpe, reg.reim, alle væsker og filter m.m.

Oss bekjent fungerer alt som det skal så nær som parkeringssensorer, og bilen fremstår som svært pen i lakken. Det er en skade som vises på bildene under speilet på førerdør, samt en ripe i front mot grillen. Ellers er bilen bra for rust, og oss bekjent aldr vært involvert i noen kollisjon. 

Den står klar for ny eier hos oss i Ørje, ikke vær redd for å ta kontakt for mer info eller avtale om visning.