2010 Mercedes-Benz E220Cdi Coupe

Pris: SOLGT!

Mercedes har helt siden slutten av 60-tallet laget noen av bilverdens peneste coupeer, og denne utgaven som var helt ny for modell året 2010 er intet unntak.
Vi fikk nylig denne bilen i innbytte av og lar oss imponere av kjørefølelse og kvalitet, denne bilen fremstår som eksklusiv og luksuriøs på en måte få andre 10 år gamle biler klarer.

Du sitter lavt og godt i dype skinnseter med 18-veis el-justering, varme og memory, nøkkelen kan du beholde i lomma, mens bilen låses opp automatisk når du nærmer deg og mobiltelefonen automatisk kobles til et gigantisk stereoanlegg levert av Harman/Kardon. Interiøret holder jevnt over svært høy kvalitet og tar seg bra ut.

Motoren er Mercedes sin velprøvde 2.2diesel, her på 170hk og 400nm som leverer krefter i massevis og går imponerende billig. Under vår prøvekjøring målte vi den til 0,61 pr. mil ved småkjøring og 0,52 pr. mil på motorvei uten fokus på sparing.
Bilen har en 5-trinns automatgirkasse som kan styres manuelt med hendler bak rattet om ønskelig.

Servicer er fulgt jevnlig hos sertifisert Mercedes verksted og bilen er i god teknisk og kosmetisk stand. Med unntak av takluke fungerer alt ekstra-utstyr som det skal og bilen oppfører seg eksemplarisk etter veien.