2015 Volkswagen Transporter T5

Pris: SOLGT!

Vi legger nå ut vår egen stasbil for salg, det er snakk om en 2015 Transporter, kort type med firehjulstrekk, vinduer og skyvedører beggesider, bakdører som svinger ut og godt med komfort utstyr som både Webasto og Defa pakke for vinter, AC for sommer, Cruise-control og DAB+ radio med Bluetooth gjør den til en hyggelig arbeidsplass.

Den fremstår i svært pen stand, og har minimalt med riper og bulker slik mange varebiler gjerne har. Loyds gulv innlegg i varerom gir høy kvalitetsfølelse i tillegg til å beskytte det originale gulvet. 

Servicer er fulgt opp på merkeverksted og EU-Kontroll er akkurat tatt. Nye bremser bak er montert og bilen er ellers oppe å går på vedlikehold. Kilometerstand: 99,500km

20″ felgpakke ble kjøpt nye denne våren og er uten skader, mens gode piggdekk på originale stålfelger og et brukbart sett med sommerdekk også på originale stålfelger følger med.
Motoren på 140hk går som den skal uten ulyder, det samme kan sies om 6 trinns manuell girkasse som sørger for lavt turtall på motorvei.

Er du på jakt etter en Transporter som er behandlet bedre enn gjennomsnittet ta kontakt for eventuelle spørsmål eller avtale om visning, bilen er i daglig bruk og kan leveres fortløpende.