Ingen (bil-)drømmer er like

Ingen (bil-)drømmer er like

Om bare noen få dager åpner vi vår nye bilbutikk for entusiastbiler i Ørje i Østfold. Forberedelsene har fått oss til å gjenoppdage noe vi egentlig visste fra før: At bilentusiasme kommer i mange ulike former.

For mange av oss handler det om å realisere de bildrømmene vi hadde for mange år siden. De helt uoppnåelige luksusbilene fra den gang, som nå er blitt så billige at vi har råd. Men like mye om at de hverdagsbilene vi slet ut for mange år siden, eller som vi kanskje vokste opp i baksetet på, nå er blitt så sjeldne å se, at det er gøy å stifte bekjentskap med dem igjen.

Vi har fått mange hyggelige reaksjoner fra folk som har kikket innom mens vi har rigget forretningen, og klargjort og kjørt inn bilene i hallen. Mange har sagt både «en slik drømte jeg om» og «en slik hadde jeg en gang» når de har gått rundt mellom bilene.

Og den første bilen solgte vi en sen kveld til en kar som hadde sett drømmebilen gjennom utstillingsvinduet fra E18, og «bare måtte» ha den med én gang. En handel som var like gøy for oss som for kunden!

Drømmer av mange slag er på plass i lokalet, og flere er på gang – noen helt fra USA. Og helt fra starten av stiller vi med ytterligheter som både åpen Cadillac og strøken VW Boble på menyen. Begge i en prisklasse som de fleste bilentusiaster vil ha råd til, og vi tipper du vil bli overrasket over hvilken av de som er aller billigst.

Følg med i dagene fremover. Kanskje er det nettopp din drøm vi skal hjelpe til med å realisere!