For en dag!

For en dag!

Så er vi i gang med den daglige jobbingen for å oppfylle drømmer, etter en åpningslørdag som overgikk våre villeste fantasier. Takk til alle som kom og fant frem til bilbutikken vår i lille Ørje, mange av dere fra Oslo, Halden, Sverige og enda lenger unna.

Mange benyttet dagen til å ta en siste tur for sesongen, og allerede da vi åpnet sto det kø av biler inn på plassen. Tidvis var den romslige parkeringen vår så full at folk måtte parkere oppe i sentrum, og komme til fots. Alle smilte, tittet på biler og diskuterte smak og behag.

Og noen lurte seriøst på å oppfylle drømmen med noen av bilene vi allerede fra start har inne på gulvet. Det viser seg at håndplukkede biler av god kvalitet til fornuftige priser er noe som mange setter pris på, og utover i uken har vi mange samtaler vi skal følge opp.

I tillegg har vi spennende ting på vei inn også, som i noen uker har vært på vei over Atlanterhavet, og som etter planen skal legge til kai i Oslo i løpet av uken. Det dreier seg blant annet om noe av det nærmeste vi noen gang har sett en bil i «ny-tilstand» til tross for at den er rundt 70 år gammel, og slikt fyller vel ALLE med entusiasme. Vi gleder oss til å komme tilbake med mer om denne!

I mellomtiden jobber vi på, og minnes åpningsdagen, gode ord, hyggelige nye bekjentskaper og synet av de mange fine bilene som kom  på besøk. Og vi fortsetter å shine bilene på gulvet.

For mange i bilbransjen mener at å servere vafler i et utstillingslokale er det dummeste man kan gjøre. Fettflekker fra hendene må nødvendigvis resultere i fingermerker over alt. Men vafler er nå noe av det beste som finnes, og vi ville ikke gjøre noe halvveis når vi først skulle åpne. Over åtte liter ferdig vaffelrøre og flere titalls liter kaffe sier sitt om at lørdagen var en bra dag.

Og når det tross alt ikke ble så mye fingeravtrykk og fettflekker på bilene heller som vi regnet med, er det bare et nytt tegn på at dere gjestene er like glade i og opptatt av å ta godt vare på bilene som vi er selv.

Takk for besøket, velkommen igjen – og rakk du det ikke lørdag, så er vi her hver dag fra nå av!