Nye godbiter på plass og konkurranse for en helg i Cadillac Allanté!

Nye godbiter på plass og konkurranse for en helg i Cadillac Allanté!

Vi har dessverre ikke klart å opprettholde det samme tempoet med blogg innlegg som vi hadde håpet på de siste ukene, for selv om sommeren går over i høst er det heldigvis mange av dere som fortsatt kjøper entusiastbiler for å nyte de siste månedene før vintern kommer samtidig som fargene ute endres sakte men sikkert. Vi har hatt mye å gjøre med levering og klargjøring av biler og det er kjempehyggelig.

For å bedre litt på problemet, samt lage en liten feiring av at vi har holdt på i snart et år og solgt mer enn 50 biler ønsker vi å la en av dere som stadig er inne og leser bloggen, (eller besøker for første gang) muligheten til å vinne en helg i vår Cadillac Allanté.

En sjelden og morsom to-seter sportsbil med nær 300 hestekrefter og alt utstyr man kunne drømme om tidlig på 90-tallet, så her er det gode muligheter for en trivelig helg før snøen kommer, hvor kanskje peisen blir byttet bort mot en Cadillac for høstkosen?

Fyll ut skjema du finner under Konkurranse i menyen øverst, og lik oss på Facebook.

Vi benytter også muligheten til å friste med noen bilder av biler vi har fått inn for salg som står klare i butikken, her er det mye moro fra begge sider av Atlanterhavet og stor bredde, om du skulle ønske å se mega tøff ut langt nede på bakkenivå, eller skli rolig rundt med høy luksus finnes det gode muligheter for begge. For den som er mer fristet av brutal effekt og mer hestekrefter enn gjennomsnittet kan vi tilby det uten at det går utover praktiske aspekter, eller ønsker du superpresis styring og god balanse i et tøft karosseri klar for å fornærme både Porsche og Ferrari i sving, vi har det meste. Nyt noen fine bilder og følg med på bloggen fremover så tar vi for oss alle hver for seg i nærmere detalj.