Mens vi venter på vår

Mens vi venter på vår

Her på Østlandet har snø smeltingen for alvor tatt fart over helga, og selv om vi er i midten av februar føles det nesten litt ut som våren er kommet for en håpefull bilentusiast! 😀


Det har vært litt stille på oss i Stasbil de siste ukene, etter en god avslutning på fjoråret har tiden i stor grad gått med på verksted og klargjøring. Her tar vi likevel en liten “kavalkade” av biler vi har inne og som kommer for salg de nærmeste ukene. 🙂

-2 stykker nyrestaurerte Fiat 500L

Vi starter herligheten med et par biler vi gleder oss veldig til; fra et spesialverksted sør i Italia, nærmere bestemt Palermo har vi fått kjøpt to stykk Fiat 500L begge i “bedre-enn-ny” stand med overhalt drivlinje fra Fiat 126 som betyr fullsynkronisert girkasse og mer effekt. Karosseriene har vært nede på bart-metall og interiøret er trukket opp på nytt. Vi håper på å få de inn om 3-4 uker.

-1971 BMW 2000

Et overkommelig restaureringsobjekt med behov for lakk og en lettere teknisk gjennomgang. Bilen har gått sitt liv i Bærum og Drammen med to eiere før vi fikk tak på den, og må sies å være relativt bra for rust. Vi planlegger en teknisk gjennomgang før vi selger den videre med litt mer kunnskap om nåværende tilstand. Pris 30,000,-

-1965 Opel Rekord 1900

Vi har vært så heldig å komme over en morsom 2 dørs Opel Rekord som har gått sitt liv i Nord-Sverige. Den har ikke vært på veien siden slutten av 80-tallet og står i påvente av litt oppstrekk av bremser og forgasser før vi gjør den klar for registrering.

-1963 Ford Galaxie Cabriolet

Fullsize cabriolet med V8 og automat blir aldri feil, denne har vi hentet i Sverige og skal få en runde med bremser før visning og klargjøring. En nydelig bil å møte sommeren med.

1966 Mercedes 230

Klassisk Mercedes med rekkesekser, manuelt gir og muskelservo, nye bremser og montering av listverk står for tur før denne er klar for salg i svært god bruksstand.

1986 Chevrolet C20

I sommer kom vi over denne morsomme pickupen på en tur i USA og tok den med oss hjem, den er i trivelig slitt stand og med et herlig V8 bulder, så grovt som bare amerikanere kan bygge varebil. Noe enkelt vedlikehold må til før skilter og annonsering, men dere ser den snart på salgsgulvet.

1967 Volvo Amazon rallybil

Selv om bilen i skrivende stund virker til å være solgt tar vi den med. Et virkelig pent eksemplar av en klassiker med norsk-løpshistorikk tilbake til 70-tallet. Restaurert til utstillingsstand på slutten av 90-tallet og fortsatt helt nydelig.

Nå som vi beveger oss inn i bilene vi har på gulvet kan dere klikke på overskriften for å lese annonse på hver enkelt. 🙂

-2004 SAAB 93 Vector Cabriolet

Moderne og komfortabel cabriolet i topputgaven VECTOR og enormt god stand med kun 117,000km siden ny.

-2000 SAAB 93S Cabriolet

Vi nøyer oss ikke kun med en SAAB Cabriolet, men kliner til med en nummer to til overkommelige 35,000,- som grei bruksbil, nylig EU-godkjent og uten kjente feil eller mangler. 215,000km.

-1993 Pontiac Bonneville SSEi

Pontiac Bonneville fra 90-tallet er en bil de færreste her på kontinentet har et forhold til. Denne topputgaven er en veldig komfortabel bil, med alt tenkelig ekstrautstyr og en morsom bruksbil til overkommelige 39,000,-

-1972 Chevrolet Nova

Kjempekoselig Chevrolet med rekkesekser, automat og lav-kilometerstand på knappe 150,000km siden ny. Bilen kom til Norge som knapt ett år gammel og er nå tilsalgs fra eier nummer to.

-2006 Ford Mustang GT Cabriolet

Ford Mustang Cabriolet med V8 og GT styling er og forblir tøft! Et veldig godt eksemplar har vi fått inn her klar for levering.

-1982 BMW 635CSi

En av de peneste bilene til BMW? I hvertfall en kjempegøy bil å kjøre!

-1974 Mercedes 280C

En kjempekoselig tysker i meget pen stand, og et coupe-karosseri som de fleste kan enes om at er meget vellykket.

-1990 BMW 320IS

“M3 Lite” Legendarisk kjøremaskin i sjelden utførelse, dette er en spesialutgave for det Italienske markedet, hvor en S14 M3 drivlinje tatt ned til 2 liter (tapte 5hk) og satt i en bil tilsvarende 325i for å spare avgifter. Resultatet er M3 prestanda uten de store hjulbuene, og en bil for kjennere.

-1952 Mercedes 300A Adenauer

En legendarisk luksusbil or kjennere. De som er bevandret i Mercedes verden kjenner denne bilen som noe av det beste laget på 50-tallet. Denne har norsk historikk og fremstår i enormt god stand.

-1966 VW 1600 Notchback

Å eie klassisk folkevogn er en svært hyggelig opplevelsen, men det er svært sjelden man har en bil ulik alle andre, det har du muligheten til å få her.