1978 Mercedes-Benz 450SL

Pris: SOLGT!

En del biler kan kalles klassikere, men svært få har definert sitt segment bedre enn Mercedes SL av generasjonen kalt R107, for det var liksom ingen andre skikkelige åpne to-setere som kunne konkurrere med SLen på komfort og klasse. Corvette og Mustang var betydelig simplere og bøy ikke på den samme komforten, mens Porsche 911 var mer sportsbil enn komfortabel cruiser.Eksemplaret vi har fått inn her, startet som så mange andre i solfylte og tørre deler av USA før den kom til Norge som veteranbil rett etter fylte 30-år. Når det er sagt er det lenge mellom hver gang vi ser en som er så godt holdt som nettopp denne.
Det tørre klimaet har ført til at rust er et fremmedord, mens lav-kilometer og forsiktig bruk vises hele veien, for denne bilen er virkelig i nydelig stand.
Det tørre klimaet har ført til at rust er et fremmedord, mens lav-kilometer og forsiktig bruk vises hele veien, for denne bilen er virkelig i nydelig stand.
Når den kom til Norge fra Denver Colorado tilbake i 2008 var lakken solbrent og matt, daværende eier valgte å hellakkere bilen i en kledelig gull-metallic. Jobben ble profesjonelt gjort i Norge og er meget pent utført.
Interiøret er etter hva vi kan se urørt og originalt, og med under 100,000km så nær nystand man kan forvente av en 40 åring, uten sprekker, hull eller andre problemer.
Den originale Becker Mexico Radioen med kassette er beholdt og fungerer slik den skal, mens et DAB+ adapter er skjult under dashbordet med “trådløs-fjernkontroll” som en av de beste løsningene vi har sett for å beholde originalitet samtidig som du kan benytte deg av moderne teknologi.Kjøreopplevelsen er ikke overraskende upåklagelig, og bilen er EU-Godkjent frem til juni 2023.
Av ekstra-utstyr verdt å nevne har bilen el-vinduer, helautomatisk-klimaanlegg, cruise-controll og hardtop i bilens farge.