1991 Mercedes-Benz 300CE-24

Pris: SOLGT!

En av de mer vellykkede coupe-linjene fra 80 og 90-tallet i en modell nær legendarisk for kvalitet og komfort.
Mercedes sin 124 serie er blitt en klassiker og regne, selv om svært mange av disse fortsatt er i daglig bruk, mye på grunn av sin enorme slitestyrke og kjøreegenskaper bedre enn mange nybiler.

Bilen vi har her er et godt utstyrt eksemplar av topputgaven til det vakre coupe-karosseriet i nydelig blank-sort med matchende sportline skinninteriør. 3-liter twin-cam rekkesekser med 220hk sørger for godt skyv, sportslig lyd og en toppfart på respektable 240km/t, mens fem-trinns automat gjør veien dit meget behagelig.

Vår bil ble solgt ny i Schweinfurt, Tyskland og ble importert til Norge som bruktbil i 2002. Som tidligere nevnt er den meget godt utstyrt, ikke bare med den største motoren, men også med doble airbager, cruise-control, AC, takluke, el-vinduer og setevarme. Fra fabrikk ble den kuriøst nok spesifisert med høyttalere og antenne, men uten radio ettersom første eier fikk forhandler til å montere en Blaupunkt enhet med innebygget-telefon og CD-veksler.

Bilen har i nyere tid gått gjennom en restaurering hvor skjermer ble byttet og bilens farge endret fra almandine rød til blank sort med store mengder klarlakk. Jobben er gjort pent og rødfarge er kun synlig bak isolasjonsmatter i motorrom. Det er ingen større skader eller riper i lakken som gir en imponerende dyp glans.

Rust finner vi ikke på bilen og den er i gjennomgående svært god teknisk stand. EU-kontroll blir utført kommende uke og bilen leveres med helt nye sommerdekk.
Sportline interiøret i sort skinn bærer preg av godt vedlikehold, og fremstår som svært pent uten skader eller unormal slitasje, førersetet er av den påkostede utgaven med ekstra justeringsmuligheter for korsryggstøtte. Kilometerstand på 286,500km merkes absolutt ikke.

Alt i alt er dette et svært pent eksemplar av en klassisk Mercedes og en herlig cruiser som ikke burde skuffe noen.
Den står utstilt hos oss i Ørje og er klar for levering fortløpende, ta gjerne kontakt for mer informasjon eller avtale om visning.

Vi kan tilby konkurranse dyktige betingelser på finansiering fra kr. 0,- og 4.25% rente, samt frakt for de som måtte ønske det.
Kommer dere langveis fra møtes vi gjerne på nærmeste togstasjon eller Gardermoen flyplass.

Ønsker du å bli kontaktet om denne bilen, fyll ut skjema under så kontakter vi deg så fort som mulig.