1993 Pontiac Bonneville SSEi

Pris: SOLGT!

Bonneville SSEi var topmodellen i fullsize serien til Pontiac tilbake på begynnelsen av 90-tallet. Den bød på et utstyrsnivå mange kan være misunnelige på i dag, og en komfort bare amerikanere får til.


Vi kan nevne morsomme detaljer som 18-veis el-justrete skinnseter, 8 høyttalere og CD-veksler, takluke el-vinduer, fjernstyrt-sentrallås og HEADS-UP-DISPLAY! Automatiske lys er selfølgelig med, det samme er kompass, el-speil, cruise-controll, automatisk-klima og kjørekomputer, Med mer!.

Med andre ord, finner du deg ikke til rette her bør du sterkt vurdere tur til kiropraktor. Plassen er generelt svært god selv for baksetepassasjerer og V6 motoren med kompressor gir tilstrekkelig med effekt på sine 205hk og 350nm, forbruket er oppgitt til 1 liter på mila som burde være levbart for de fleste.

Nettopp denne bilen ble solgt ny i USA tilbake i 1993 og fant veien til Norge høsten 1999. Etter hva vi kan skjønne er den full-utstyrt med alt av tilgjengelig leketøy, og alt virker fortsatt til å være i orden, med unntak av kjørecomputer hvor displayet dessverre har takket for seg.


Etter bytte av et dårlig bremserør gikk den gjennom EU-kontroll og er nå godkjent frem til 2021.
Bilen er svært bra for rust, kun en mindre boble i lakken på høyre hjulbue bak er å finne, mens lakken ellers er jevnt over bra med noen mindre bruksmerker slik bruktbil gjerne har.


Som tidligere nevnt er det få biler som kan by på flere justeringsmuligheter i setene, førersete har et slitehull som vises på bildene i sidestøtte ved døra, ellers må den sies å være hel og pen også innvendig.


Dessverre vises kilometerstanden i det mørklagte displayet som engang hadde kjørecomputer, vi vet derfor ikke korrekt kilometerstand på denne, men utfra tidligere EU-kontroller og bilens generelle stand, er det nærliggende å tro at den ikke er avskrekkende.


Den selges med to-sett dekk, gode piggdekk på originale alu-felger og ubetydelig brukte sommerdekk på nye 18″ BBS kopier.
Ønsker du en komfortabel og morsom bruksbil ingen andre har lik av må du gjerne ta kontakt for mer informasjon, eller avtale om visning. Bilen står klar for levering hos oss i Ørje.

Vi kan tilby konkurranse dyktige betingelser på finansiering fra kr. 0,- og 4.25% rente, samt frakt for de som måtte trenge det.
Kommer dere langveis fra møter vi dere gjerne på nærmeste togstasjon eller Gardermoen flyplass.