1994 Toyota Celica GT-Four WRC-Edition

Pris: SOLGT!

Vi hører ofte folk stille spørsmål ved hva man skal med en rask bil her i Norge hvor veiene er trange, svingete og telehiv ofte kommer tettere enn snøfallene på Dovre, med det i tankene er det ikke så rart en del har tatt biler som denne til sitt hjerte. Få land har vel flere mil med naturlige fartsetapper enn oss? 

Bilen er altså en av Toyotas store rally legender Celica GT4, her i Homologeringsutgave for nettopp WRC med litt ekstra detaljer utover standard utgavene. (Byggenummer 1,896)
Her er det fra fabrikk klargjort for Anti-lag, vann injection og intercoolerspyling!

Den startet som fleste parten av disse spesialutgavene på det japanske markedet og kom til Norge via England våren 2000. Den er registrert på vanlig grunnlag uten merknader eller begrensninger i vognkortet, og er EU-godkjent til Februar 2020.


Selv om det er lite dokumentasjon fra de første årene har vi inntrykk av at bilen har blitt passet godt på av tidligere eiere, og unngått de store skadene eller modifikasjonene. I vårt eie har det som var av rust i en dør og bakluke blitt utbedret og bilen har fått en generell teknisk gjennomgang. Med unntak av bakre-eksos og tidligere fargebytte fra sølv til nåværende rød fremstår bilen i stor grad original. 


Med 255hk og permanent firehjulstrekk er dette på ingen måte noen kjedelig bil å kjøre. GT-Four av denne generasjonen fikk en del andre komponenter i forstillingen enn standard Celica og har en veiholdning å styrefølelse mange dyrere sportsbiler kan misunne.

Er du på utkikk etter en stasbil som bare blir mer morsom jo dårligere føret er ta kontakt da vel, dette er også et godt alternativ til biler som Mitsubishi Lancer Evolution og Subaru Impreza WRX STI. 

Vi har muligheter for å tilby konkurransedyktige betingelser både på finansiering og frakt, og de som måtte ønske får selvfølgelig vinterlagring inkludert i prisen.