1999 Chevrolet Suburban

2500LT 6.5TD

Pris: SOLGT!

Historiens lengstlevende bilmodell trenger vel liten introduksjon, så vi nøyer oss med å nevne at dette er bilen for de som ikke ønsker å inngå noe kompromiss når det kommer til plass, krefter, holdbarhet og komfort. For på disse områdene er det svært få, om noen som gir Suburban konkurranse. 

Dette eksemplaret er av siste årgang med dieselmotor og ble solgt ny i Norge til en heldig eier i Gjøvik distriktet, han gikk tungt til verks på utstyrslista med helskinn, Air-Condition, Cruise-Control, El-seter, El-vinduer, sentrallås, varmeapparat for baksetet og Defa motorvarmer med kupevifte.


Ikke bare var utgangspunktet en påkostet og fin bil, men denne har blitt virkelig godt tatt vare på gjennom årene, og fremstår fortsatt som svært veldholdt og i meget god stand, både teknisk og kosmetisk. 


Noen mindre hakk og skrammer er å forvente på en 20 år-gammel bruksbil, panseret har krakelert litt, men ellers er lakken å anse som pen og blank hele veien rundt. 


Med unntak av hjulbuen under plastlistene har den klart seg svært bra for rust og interiøret er uten større skader, hull eller andre mangler. Heller ikke seteputen på førerstolen er revnet slik svært svært mange av disse er plaget med.


Teknisk er det ikke noe å utsette på denne, det er ingen ulyder i drivverk eller understell, girkassen skifter mykt og pent slik den skal og motoren starter uansett temperatur. to-sett dekk på alu-felg er med, vinterdekk med pigg er ubetydelig brukt, mens sommerdekkene nærmer seg klare for utskiftning. 


Bilen er for øyeblikket registrert som tung personbil over 3,500kg og krever C1 førerkort, om ønskelig kan vi være behjelpelig med nedregistreres til vanlig bilførerkort og 3.500kg totalvekt før levering.