2000 SAAB 93S Cabriolet


Pris: SOLGT!

Vi nordmenn har gjerne et litt spesielt forhold til svenskene, ja vi elsker å fortelle vitser om dem her hjemme, mens ute i den store verden elsker vi dem og føler oss likesinnet med våre naboer i øst.


Slik har det gjerne også vært med de svenske bilmerkene SAAB og Volvo, de har gjennom årene fått en egne plass i hjertene hos oss her oppe i nord, og selv om SAAB ikke lenger eksisterer som bilprodusent kan vi fortsatt glede oss med slike klassikere som denne 9-3 cabrioleten.


For selv om økonomien og salgstallene stadig gikk nedover har mange av oss gode ord å si om de litt spesielle og særegne bilene fra Trollhättan. 93 cabriolet er en av bilene som nærmer seg klassiker status fort, kjent som solide, trygge, komfortable og velkjørende biler hvor de praktiske løsningene fremstår som gjennomtenkte og gode. 

Eksemplaret vi har her ble solgt ny hos en SAAB forhandler i Kongsvinger til en heldig eier fra Hedemark i år 2000, den har siden blitt godt tatt vare på og jevnlig fulgt opp med servicer på verksted og oljebehandlinger mot rust av alle sine til nå fem eiere.

Den fremstår i særdeles god bruksstand med noen mindre kosmetiske merker som naturlig er, likevel ingen ting man bør skjemmes over og ingen rustangrep hva vi har funnet.

Servicehefte ligger ved og er stemplet sist i oktober 2018 på 214,000km, mens forskjellige kvitteringer på alt fra kjøp av bilen når den var ny og vedlikehold gjennom tiden også er å finne.

Teknisk virker alt til å fungere slik det skal, det være seg elektrisk tak og vinduer, samt motor og gir. Varmeapparatet og isolasjonen i taket er nær legendarisk og en skandinavisk vinter verdig, her sitter man behagelig i t-skjorte uansett utetemperatur.

Bilen ble EU-godkjent nå i november 2018 og skal ikke inn igjen før november 2020.

Så ønsker du deg en komfortabel og driftsikker kabriolet du kan bruke hele året til en svært overkommelig pris, ta gjerne kontakt for mer info eller avtale om visning, denne står klar for ny eier hos oss i Ørje.