2004 SAAB 93 Vector Cabriolet

Pris: SOLGT!

Det svenske bilmerket SAAB laget solide, trygge og svært velkjørende biler i over 60 år, og mange av de har for lengst gått over i rekken som klassikere.


Av de som nærmer seg med stormskritt er cabriolet utgavene av 900 og 93.
Vi har vært så heldig å få inn et eksemplar av siste generasjon sådan i enormt god stand, bilen har svært lav kjørelengde på kun 117.777km og er så nær nystand en 15 år gammel bruktbil kan være.


Med unntak av én mindre steinsprutskade fremst på panser er det ingen riper å finne i den originale lakken. 
Servicer er samtlige fulgt opp på SAAB verksted frem til 2016 hvor et mekonomen verksted tok over oppfølgingen. Kvitteringer på vedlikehold og tilstandsrapporter ved service følger selvfølgelig med.


Bilen er en godt utstyrt VECTOR utgave, med blant annet; elektriske-skinnseter, el-vinduer, speil og tak, samt integrert telefon, automatisk-klima, parkeringssensor og automatgir.


Storservice med alle væsker og filter, viftereim og tennplugger ble tatt nylig. Oljebehandling mot rust ble sist utført mai 2017.
2 liter turbo-motor på 150hk kler bilen godt og automatkassen girer slik den skal. Tiptronic for den som ønsker å skifte selv.


Tidligere eier har ikke kjørt bilen vinterstid, så vinterdekk har vi ikke til den. Den står nå som avbildet på nye felger og 18″ Goodyear sommerdekk, mens originale alu-felger med gode sommerdekk selvfølgelig følger med.


Vindskjerm for å sette bak framsetene er hyggelig ekstrautstyr for kjølige dager med taket nede.
Disse bilene er kjent for å være godt isolert, og har et varmeapparat dimensjonert for skandinaviske-vintre, skulle ny eier ønske å bruke den som helårsbil kan vi være behjelpelige med å skaffe passende vinterdekk.


Ønsker du deg en praktisk og solid cabriolet med moderne komfort og gode kjøreegenskaper er dette absolutt et godt valg, og en bil særdeles god stand.