2006 Ford Mustang GT 4.6 V8 Cabriolet

Pris: SOLGT!

Ford Mustang ble en legende nærmest umiddelbart ved lansering i 1964 og satte salgsrekorder få har nærmet seg siden. 
Mye skyldes gode kjøreegenskaper, godt utseende og en pris mange kunne leve med. Gjennom årene gikk de mer og mer bort fra det originale designet før man i 2005 gjorde comeback med en herlig retro-bil som kan gjøre originalen misunnelig. I tillegg kan den tilby komfort, krefter og holdbarheten man forventer av en bil fra dette årtusen. Resultatet er en sportslig cabriolet du kan leve med til daglig, eller simpelthen nyte på godværsdager.

Dette eksemplaret fikk sine første 12 år i de amerikanske sydstater før den kom til Norge vinteren 2018. Vi snakker her om en meget korrekt utstyrt bil i GT utførelse med V8 og automatgir. Ellers er det verdt å nevne skinnseter hvor førerstolen er elektrisk, el-tak, AirCondition og CruiseControl. 

Utvendig ble den levert i fargen “Tungsten Grey Metallic” med kledelige striper i matt sort. Som den del av GT-pakken finner vi samtidig tåkelys fremme, 18″ alu-felger og spoiler bak for å gjøre den litt tøffere enn standard. Nåværende eier har montert en DAB+ radio med bluetooth og CD mens den originale enheten selvfølgelig følger med. 

Ellers er det verdt å nevne at service og eier historikk i stor grad er ivaretatt gjennom CarFax og at bilen med unntak av ytterst få bruksmerker fremstår i svært god stand. Service og understellsbehandling er nylig utført, og bilen er klar for ny eier uten behov for utbedringer, det være seg som herlig bruksbil, eller som tøff hyggebil i sommerhalvåret.

Vi har muligheter for å tilby konkurransedyktige betingelser både på finansiering og frakt, og de som måtte ønske får selvfølgelig vinterlagring inkludert i prisen.