Bilbutikken for oss som liker bil!
Stasbil AS er en bilbutikk spesialisert på det vi liker å kalle entusiastbiler, altså biler som får deg til å føle noe ekstra, som setter et smil om munnen til både deg og de du kjører forbi, bilen som gjør at du tar den litt lengre veien hjem, eller bare kjører en tur.

Mange av bilene vi selger er av eldre årgang, men dette er ingen regel, her finner du alt fra gamle klenodier hos Mercedeser til nyere spesialutgaver fra Toyota, og folkelige klassikere fra Volkswagen, Ford og Volvo. Skulle du ønske en sportslig BMW eller en romslig Chevrolet er mulighetene som oftest tilstede. 

Vi hjelper deg gjerne med alt fra frakt, lager og vedlikehold til import av drømmebilen om ønskelig.

Åpningstider

Torsdag 12-19
Eller etter avtale.

Driften av Stasbil er en fulltidsjobb, men med én person til den daglige driften lar det seg ikke gjøre å være til stedet i butikken til enhver tid slik som vi gjerne skulle ønske. Biler skal hentes, leveres, besiktiges og repareres og vi må derfor låse døren fra tid til annen. Vi lover derimot å være tilstede torsdager fra 12-19 for de som ønsker å droppe innom for en kopp kaffe og hyggelig bilprat.
Ellers er det bare hyggelig om dere sender en melding eller tar en telefon for å bekrefte ellers i uka uansett tid. Skulle du likevel stoppe innom uanmeldt er vi her mesteparten av tiden likevel eller sjelden langt unna om du ringer når du står utenfor.

Kontaktinformasjon

Telefon: (+47) 92635514

Epost: even@stasbil.no

Addresse: Nesveien 20, 1870 Ørje