Konkurranse!

Selv om mange føler sommeren er over og man med skrekk og gru begynner å pakke vekk entusiastbilen(e) for sesongen, er det fortsatt mange gode dager igjen for å nyte solskinn og godt vær. For det er jo noe sjarm med å skru på varmeapparatet og cruise rolig avgårde enda et par turer før salting av veier med slaps og snø kommer i år som i fjor.

Vi feirer at første året med Stasbil snart er omme, og gir en heldig bloggleser muligheten til å kjøre staslig med vår Cadillac Allanté en helg før snøen kommer.

Fyll ut navn, epost og telefon i skjema nedenfor så trekker vi en heldig vinner 10. oktober. Som kan få litt ekstra hyggetid i sjelden og svært så morsom bil de garantert ikke møter lik av på veien.

Forbehold*

(Informasjonen blir ikke brukt eller delt til annet formål enn å kontakte vinneren.)

-Vinneren må ha gyldig førerkort klasse B og benytte seg av muligheten før snøen kommer ettersom bilen kun har sommerdekk.

-Skulle Cadillacen av ulike årsaker ikke være tilgjengelig når konkurransen er over vil Stasbil finne en annen entusiastbil som kompensasjon.

-Vinneren får en full tank bensin, bruk utover dette vil han/hun måtte stå for selv.

-Vinneren vil bli holdt ansvarlig for eventuelle skader påført bilen utover normal bruk. Stasbil holder kaskoforsikring på bilen. men eventuelt forsikring egenandel på 5,000NOK ved ulykke vil tilfalle sjåføren av bilen ved ulykkestidspunkt.